Powered By GNET

Powered By GNet

Προγράμματα υποστήριξης από 10€

Δείτε τα πακέτα

Netcafe.gr

netcafe

Γίνετε κομμάτι της αλυσίδας με το πιο πιασάρικο όνομα! Netcafe.gr

Πληροφορίες

Gnet Tools

Gnet Live Desktop

Τα εργαλεία που σας βοηθούν στην καθημερινή διαχείριση του καταστήματος σας.

Πληροφορίες

Καταστήματα

Καταστήματα

Δείτε μερικά από τα καταστήματα που μας εμπιστεύονται καθημερινά

Κατάλογος

Τελευταία παιχνίδια

Latest Releases

Οι τελευταίες ενημερώσεις των παιχνιδιών στα καταστήματα μας.

Δείτε τα

 

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών, εμείς που ασχολούμαστε επαγγελματικά με το gaming οφείλουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να ενημερωνόμαστε. Προς την κατεύθυνση αυτή φροντίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνουμε τους συνεργάτες μας και όχι μόνο, για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στην τεχνολογία των υπολογιστών.

Στο επίπεδο των επεξεργαστών (CPU) παραμένει ως standard socket το 1151 της Intel. Οι συνεργαζόμενες μητρικές (motherboard) για το συγκεκριμένο socket είναι οι Η170 και η ακριβότερη Z170 που πλέον είναι περισσότερο προσιτή οικονομικά (από 100 €). Στις μνήμες (RAM) πηγαίνουμε πλέον σε τεχνολογία DDR4 και μπορούμε να επιλέξουμε περισσότερα από 4GB RAM. Πλέον υπάρχουν παιχνίδια που τρέχουν αποκλειστικά σε Win10 64bit με απαιτήσεις από 6GB RAM και άνω, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ζεύγος μνημών DDR4 σε dual channel mode (2Χ4GB) με προτεινόμενο χρονισμό στα 2400MHz. Στις επιλογές της VGA υπάρχει η σειρά 1000 της nVidia με αρκετή πλέον μνήμη, ενώ για σκληρό δίσκο και τροφοδοτικό οι επιλογές παραμένουν ίδιες χωρίς αλλαγές. Πιο αναλυτικά :

- Κουτί (Case): Εφόσον το κουτί δεν φαίνεται εκεί που το τοποθετείτε, αρκεί ένα απλό κουτί midi ATX ή BTX με εύκολα προσβάσιμες τις θύρες USB και χωρίς μηχανικά μέρη που καταστρέφονται εύκολα. Η δαπάνη δεν θα πρέπει να κινείται σε ποσό μεγαλύτερο των 30 - 35 €.

- Τροφοδοτικό (PSU): Επιλογή ενός επώνυμου τροφοδοτικού με +550W. Όσο περισσότερο χρόνο εγγύησης περιλαμβάνει τόσο πιο σίγουροι μπορούμε να είμαστε για την επιλογή μας. Άλλωστε το τροφοδοτικό δέχεται μεγάλη πίεση σε βάθος χρόνου και είναι από τα πρώτα parts που συνήθως χάνουμε σε ένα Internet Cafe. Όχι σε επιλογές non name τροφοδοτικών, που έχουν καλύτερες τιμές και εμφανίζουν αυξημένα Watt.

- Επεξεργαστής (CPU): Eπιλέγουμε επίκαιρη τεχνολογία socket 1151 (Intel). Προτεινόμενη λύση ο i5 6500 ή ο i5 6600. Εναλλακτικά εφόσον επιλέξετε τεχνολογία AMD προτείνουμε τον FX-8370 / Black edition/ Socket AM3+ (8 cores).

- Μητρική (Motherboard): Προτεινόμενο μοντέλα το Η170 (socket 1151). Προτιμούμε κατασκευαστή Gigabyte που έχει λιγότερες απώλειες σε σχέση με τους υπόλοιπους. Στο αντίστοιχο επίπεδο AMD προτείνουμε Socket AM3+/ AMD 970 chipset .

- Μνήμη (RAM): Οι μνήμες προτείνουμε να είναι πάντα σε ζεύγη για λόγους ασφαλείας. Η πρόταση μας είναι για προμήθεια 2Χ4GB DDR4 με χρονισμό 2400MHz.

- Κάρτα γραφικών (VGA): Η nVidia 1060GTX 3GB αποτελεί την πιο καλή επιλογή αυτή την περίοδο. Εάν βρίσκετε την τιμή της απαγορευτική, μία καλή και οικονομική πρόταση αγοράς είναι αυτή της AMD Radeon RX460 4GB GDDR5 (από 130 €).

- Σκληρός δίσκος (HD): Παραμένει δεδομένη η επιλογή ενός δίσκου 1Τ της Western Digital black series. Η τεχνολογία SSD δεν προτείνεται προς το παρόν λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου. Οι τιμές πλέον είναι περισσότερο προσιτές σε σχέση με το παρελθόν αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα σε ικανοποιητικό επίπεδο για την αγορά 1Τ που είναι αναγκαία συνθήκη.


Να τονισθεί ότι οι προτάσεις αφορούν την επαγγελματική χρήση του Η/Υ και ακολουθούμε κανόνες επιλογής με βάση την αντοχή των υλικών, τις εγγυήσεις που έχουν και την απόσβεση τους. Κατά συνέπεια μπορεί ορισμένες επιλογές να φαίνονται "περίεργες" σε ορισμένους αναγνώστες αλλά τα κριτήρια επιλογής είναι διαφορετικά σε σχέση με τις επιλογές υλικών για ηλεκτρονικό υπολογιστή που προορίζεται για οικιακή χρήση.

Για απορίες ή διευκρινήσεις επί της σύνθεσης μπορείτε να επικοινείτε με το τμήμα πωλήσεων της Gnet στο τηλέφωνο 2310566961 (επιλογή 2) και 2311243302.

 

Είμαστε στα social media

Newsletter

Scroll to top